NUTSLAND

Recentebeoordeling


5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nutsland. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 14:42 Lekker en veel variatie, ook een zeer vriendelijke bezorger.
14 feb 2024 om 22:19 Zeer lekker en heel vriendelijke mensen
13 feb 2024 om 9:58 Het duurde langer dan geschat door takeaway, ze waren er exact op het uur dat ze zelf aangegeven hadden. De man die de gebakjes kwam leveren was héél erg vriendelijk en ik heb echt een massa aan producten gekregen, allemaal héél lekker. Een aanrader!
20 jan 2024 om 9:35 Heerlijk en heel snel geleverd!
13 jan 2024 om 18:35 Zeer lekker en tijdig geleverd
7 jan 2024 om 15:37 Heel lekker! We hadden gevraagd om de bestelling te ontvangen rond 12:30 en dit was helemaal op tijd! Zeer vriendelijke mensen
1 jan 2024 om 11:48 Super heerlijk en vers gemaakt.
26 nov 2023 om 17:57 Zeer vriendelijke bezorging, alle Turks fruit en baklava waren enorm lekker! Vooral de baklava met walnoten is erg goed bevallen. Helaas was er iets vergeten tijdens de bezorging, de bezorger heeft dit direct in orde gemaakt met nog een extras.
21 nov 2023 om 20:06 Veel keuze en lekker! We bestellen zeker nog. En vriendelijke bezorger.
24 okt 2023 om 21:27 Heel lekker en vers! Vriendelijke bezorging personeel.
13 okt 2023 om 21:37 Super lekker!
10 sep 2023 om 21:18 Wij zijn echt fan! Het zijn echt meesterwerkjes en onze kids zijn er dol op! Heel vriendelijk, snel, gebakjes zien er prachtig uit en heel erg lekker . Wij bestellen zeker opnieuw!